Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги
Держпродспоживслужба; Наказ, Картка від 23.12.2016517
Документ v0517876-16, поточна редакція — Прийняття від 23.12.2016

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

НАКАЗ

23.12.2016  № 517

Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги

Відповідно до законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності", Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 вересня 2015 року № 667, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити тимчасову технологічну картку адміністративної послуги: видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи, що додається.

2. Начальнику Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства забезпечити підготовку надання адміністративної послуги згідно з пунктом 1 цього наказу.

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова

В. Лапа


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної служби
України з питань безпечності
харчових продуктів та захисту
споживачів
23.12.2016 № 517

ТИМЧАСОВА ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
адміністративної послуги Видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи

№ п/п

Етапи послуги

Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ

Дія (В, З)

Термін виконання (днів)

1

2

3

4

5

1.

Прийом і реєстрація заяви з відповідним пакетом документів, передбачених наказом МОЗ від 09.10.2000 № 247

Відділ документального забезпечення Адміністративного управління

В

1

2.

Передача пакету документів Голові або першому заступнику Голови Держпродспоживслужби для ознайомлення та накладення відповідної резолюції

начальник відділу документального забезпечення Адміністративного управління

В

1

3.

Накладання відповідної резолюції і передача документів до відділу документального забезпечення Адміністративного управління

Голова або перший заступник Голови Держпродспоживслужби

В

1 - 2

4.

Внесення резолюції Голови або першого заступника Голови Держпродспоживслужби до відповідної бази документообігу та передача пакету документів до Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

начальник відділу документального забезпечення Адміністративного управління

В

1

5.

Розгляд комплекту документів та накладання резолюції

начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

В

1 - 2

6.

Перевірка відповідності документів та наданого проекту висновку вимогам санітарного законодавства

начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, начальник відділу, головні спеціалісти відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

В

5 - 10

6.А. У разі негативного результату по п. 6 - направлення листа з зауваженнями до заявника або виконавця експертизи. 6.Б. У разі позитивного результату - підготовка проекту висновку до підписання Головою Держпродспоживслужби

В

7.

Передача підготовленого проекту висновку та пакету документів начальнику Управління державного нагляду за дотримання санітарного законодавства на візування

начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

В

1

8.

Передача проекту висновку Голові Держпродспоживслужби на затвердження

начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства або начальник відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи

В

1

9.

Затвердження висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи

Голова Держпродспоживслужби

З

2 - 5

10

Повернення до Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи

Відділ організаційного забезпечення діяльності служби

В

1

11

Реєстрація висновку та підготовка листа заявнику про затверджений висновок

Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи

В

1 - 2

12

Реєстрація листа заявнику про затверджений висновок

Відділ документального забезпечення Адміністративного управління

1 - 2

13

Видача висновку замовнику (безпосередньо, за дорученням або поштою)

Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи

В

з 30

Загальна кількість днів надання послуги -

30

Загальна кількість днів (передбачена законодавством) -

30

__________
* Умовні позначки: В - виконує, З - затверджує.
** Рішення про відмову у видачі висновку може бути оскаржене у суді у порядку адміністративного судочинства.

{Текст взято з сайту Держпродспоживслужби http://www.consumer.gov.ua}



вгору