Атестація виробництва (Всі визначення терміна — 4)

Атестація виробництва — офіційне підтвердження органом з сертифікації наявності необхідних та достатніх умов, які забезпечують дотримання встановлених нормативно-правовими актами та нормативними документами вимог до конкретного переробного виробництва.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 09.12.2012

Ветеринарне свідоцтво (Всі визначення терміна — 7)

Ветеринарне свідоцтво — виданий в установленому порядку документ, що підтверджує відповідність конкретної партії продуктів лову та харчової продукції з них вимогам ветеринарно-санітарної безпеки.

У разі здійснення експорту продуктів лову та харчової продукції з них ветеринарне свідоцтво підлягає обміну на міжнародний ветеринарний сертифікат.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 06.02.2003

Ветеринарне свідоцтво або ветеринарна довідка

Ветеринарне свідоцтво або ветеринарна довідка - виданий в установленому порядку документ, що підтверджує відповідність конкретної партії продуктів лову вимогам ветеринарно-санітарної безпеки

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Критичні точки виробництва (Всі визначення терміна — 2)

Критичні точки виробництва — етапи чи операції в процесі виготовлення харчової продукції, проведення контролю під час яких запобігає можливості виробництва неякісної чи небезпечної продукції.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Критичні точки виробництва - етапи чи операції в процесі виготовлення харчової продукції, проведення контролю під час яких запобігає можливості виробництва неякісної чи небезпечної продукції

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Партія вирощених живої риби або інших водних живих ресурсів (Всі визначення терміна — 2)

Партія вирощених живої риби або інших водних живих ресурсів — кількість риби або інших водних живих ресурсів, вирощених в окремому ставку, іншому водному об'єкті (його ділянці), незалежно від об'єму води в них та їх площі.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Партія вирощених живої риби або інших водних живих ресурсів - кількість риби або інших водних живих ресурсів, вирощених в окремому ставку, іншому водному об’єкті (його ділянці), незалежно від об’єму води в них та їх площі

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Партія продуктів лову (Всі визначення терміна — 2)

Партія продуктів лову — кількість продуктів лову одного найменування, ґатунку, одного суб'єкта господарювання, вилучених у період не більше п'яти найближчих дат і оформлених одним документом про якість.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Партія продуктів лову - кількість продуктів лову одного найменування, ґатунку, одного суб’єкта господарювання, вилучених у період не більше п’яти найближчих дат і оформлених одним документом про якість

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Партія харчової продукції (Всі визначення терміна — 2)

Партія харчової продукції - кількість продукції одного найменування, ґатунку, одного суб’єкта господарювання, виробленої в період не більше п’яти найближчих дат. Партія не повинна перевищувати вантажопідйомності спеціально обладнаних: одного залізничного вагона, одного трюму рибальського судна, танкера або цистерни тощо

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Партія харчової продукції — кількість продукції одного найменування, ґатунку, одного суб'єкта господарювання, виробленої в період не більше п'яти найближчих дат і оформленої свідоцтвом про якість. Партія не повинна перевищувати вантажопідйомності спеціально обладнаних: одного залізничного вагона, одного трюму рибальського судна, танкера або цистерни тощо.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 09.12.2012

Переробка продуктів лову (Всі визначення терміна — 2)

Переробка продуктів лову — розбирання, охолодження, заморожування, копчення, соління, маринування, сушіння, в'ялення, консервування, фасування, нагрівання чи поєднання цих процесів.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Переробка продуктів лову - розбирання, охолодження, заморожування, копчення, соління, маринування, сушіння, в’ялення, консервування, фасування, нагрівання чи поєднання цих процесів

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Переробне виробництво (Всі визначення терміна — 2)

Переробне виробництво - комплекс будівель, механізмів, технологічних процесів тощо для здійснення переробки продуктів лову

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Переробне виробництво — комплекс будівель, механізмів, технологічних процесів тощо для здійснення переробки продуктів лову.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Пресерви (Всі визначення терміна — 2)

Пресерви — солоний продукт з риби, інших водних живих ресурсів з додаванням консервантів чи антисептиків, розфасованих у герметизовану тару, що підлягає зберіганню при температурі від 0 град. С до мінус 15 град. С.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Пресерви - солоний продукт з риби, інших водних живих ресурсів з додаванням консервантів чи антисептиків, розфасованих у герметизовану тару, що підлягає зберіганню при температурі від 0 град. С до мінус 15 град. С

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Продукти лову (Всі визначення терміна — 2)

Продукти лову - вилучені риба та інші водні живі ресурси

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Продукти лову — вилучені риба та інші водні живі ресурси.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Риба та інші водні живі ресурси (водні біоресурси) (Всі визначення терміна — 2)

Риба та інші водні живі ресурси (водні біоресурси) — сукупність водних організмів (гідробіонтів), життя яких неможливе без перебування (знаходження) у воді. До водних живих ресурсів належать: прісноводні, морські, анадромні та катадромні риби на всіх стадіях розвитку, круглороті, водні безхребетні, у тому числі молюски, ракоподібні, черви, голкошкірі, губки, у тому числі молюски, кишковопорожнинні, наземні безхребетні у водній стадії розвитку, головоногі, водорості та інші водні рослини.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Риба та інші водні живі ресурси (водні біоресурси) - сукупність водних організмів (гідробіонтів), життя яких неможливе без перебування (знаходження) у воді. До водних живих ресурсів належать: прісноводні, морські, анадромні та катадромні риби на всіх стадіях розвитку, круглороті, водні безхребетні, у тому числі молюски, ракоподібні, черви, голкошкірі, губки, у тому числі молюски, кишковопорожнинні, наземні безхребетні у водній стадії розвитку, головоногі, водорості та інші водні рослини

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Свідоцтво виробника про якість

Свідоцтво виробника про якість — документ встановленого зразка, який видається виробником у разі введення продукції в обіг і яким засвідчується відповідність продуктів лову та харчової продукції з них встановленим законодавством та нормативними документами вимогам.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 09.12.2012

Спеціальне використання риб та інших водних живих ресурсів (Всі визначення терміна — 2)

Спеціальне використання риб та інших водних живих ресурсів — усі види використання риб, інших водних живих ресурсів (за винятком любительського та спортивного рибальства у водних об'єктах загального користування), що здійснюється шляхом їх вилучення (лов, добування, збирання тощо) з середовища перебування.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013

Спеціальне використання риб та інших водних живих ресурсів - усі види використання риб, інших водних живих ресурсів (за винятком любительського та спортивного рибальства у водних об’єктах загального користування), що здійснюється шляхом їх вилучення (лов, добування, збирання тощо) з середовища перебування

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Харчова продукція (Всі визначення терміна — 2)

Харчова продукція - перероблені продукти лову, призначені окремо чи з іншою харчовою продукцією для подальшої переробки та (або) споживання

Знайти визначення терміна в тексті документа від 01.01.2016

Харчова продукція — перероблені продукти лову, призначені окремо чи з іншою харчовою продукцією для подальшої переробки та (або) споживання.

Знайти визначення терміна в тексті документа від 29.09.2013


вгору