Document 691-2004-п, valid, current version — Adoption on May 26, 2004
( Last event — Entry into force, gone June 9, 2004. Take a look at the history? )

                                                          
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 26 травня 2004 р. N 691
Київ
Про внесення змін до норм харчування
військовослужбовців Збройних Сил та
інших військових формувань

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
1. Внести до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил
та інших військових формувань, затверджених постановою Кабінету
Міністрів України від 29 березня 2002 р. N 426 ( 426-2002-п )
(Офіційний вісник України, 2002 р., N 14, ст. 739), зміни, що
додаються.
2. Ця постанова набирає чинності з дня опублікування, крім
пунктів 1 і 2 змін, що вносяться до норм харчування
військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань,
затверджених цією постановою, які набирають чинності з 1 січня
2005 року.

Прем'єр-міністр України В.ЯНУКОВИЧ
Інд. 29

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 26 травня 2004 р. N 691
ЗМІНИ,
що вносяться до норм харчування військовослужбовців
Збройних Сил та інших військових формувань
( 426-2002-п )

1. Підпункт "л" пункту 1 приміток до норми N 1 -
загальновійськова та підпункт "м" пункту 1 приміток до норми N 3 -
морська викласти в такій редакції:
"військовослужбовці офіцерського складу, прапорщики, мічмани,
військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу,
які проходять військову службу за контрактом, під час несення
бойового чергування, варти та у разі призначення до складу
добового наряду, а військовослужбовці рядового, сержантського і
старшинського складу, які проходять військову службу за
контрактом, крім того під час перебування в навчальних військових
частинах (центрах) або таборах для відпрацювання завдань з бойової
(навчально-бойової) підготовки".
2. Підпункти "и" та "і" пункту 1 приміток до норми N 2 -
льотна після слів "прапорщики і мічмани" доповнити словами
"військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського
складу, які проходять військову службу за контрактом".
3. У нормі N 10 - загальновійськовий набір сухих продуктів:
1) виключити позиції:
"Соус гострий 45
Молоко незбиране згущене з цукром 90";
2) доповнити примітки до норми пунктом 8 такого змісту:
"8. Під час забезпечення загальновійськовим набором сухих
продуктів особового складу миротворчого контингенту, що
направляється для участі в міжнародних миротворчих операціях, та
рятувальних підрозділів військ Цивільної оборони, які виконують
завдання за межами України, до норми включаються печиво - 100 г,
консерви м'ясні - 100 г, консерви "Ковбасний фарш" - 100 г, суп
швидкого приготування - 26 г, картопляне пюре швидкого
приготування - 56 г, джем - 50 г, мед - 45 г, напій фруктовий
(концентрат) - 10 г, кава розчинна - 2,5 г, гумка жувальна -
3 шт., серветки паперові - 3 шт., серветки гігієнічні - 1 шт. При
цьому з норми виключаються консерви м'ясо-рослинні в асортименті -
250 г, консерви рибні - 160 г, бульйон м'ясний (концентрат) -
20 г, повидло - 40 г, цукор - 20 г.
Міноборони, іншим центральним органам виконавчої влади, які
здійснюють керівництво військовими формуваннями, надається право у
разі потреби за погодженням з Мінфіном і Мінекономіки вносити
зміни до норми N 10 - загальновійськовий набір сухих продуктів під
час забезпечення ним особового складу миротворчого контингенту та
рятувальних підрозділів військ Цивільної оборони відповідно до
покладених на них завдань та кліматичних умов регіону, в якому
вони дислокуються".



on top